top of page

Algemene voorwaarden

Versie: 16-01-2025 versie 2

Welkom bij Groei Bij! Wij waarderen jouw vertrouwen en vinden het belangrijk dat onze samenwerking transparant verloopt. Deze algemene voorwaarden schetsen de afspraken die we maken en vormen de basis van onze samenwerking. We raden je aan om ze zorgvuldig door te nemen. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

1. Definities en onze gegevens

In deze algemene voorwaarden verwijzen “wij” of “Groei Bij” naar ons, jouw marketingpartner. Met “opdrachtgever” of “jij” bedoelen we jou als onze klant. Als we het over een “overeenkomst” hebben, bedoelen we de afspraken tussen ons beiden, schriftelijk vastgelegd, bijvoorbeeld via e-mail of post. Het kan zijn dat we derden inschakelen om onze diensten optimaal uit te voeren. Verder vind je onze gegevens hieronder:

  • Naam: Groei Bij

  • Adres: Lokhorstweg 28-23851 SE Ermelo

  • KvK-nummer: 95024050

2. Hoe wij samenwerken

Deze voorwaarden gelden voor alle afspraken en diensten die wij voor jou uitvoeren. We beloven ons in te spannen om de beste resultaten te behalen, maar sommige zaken liggen buiten onze invloed. Daarom bieden wij een inspanningsverplichting en geen resultaatverplichting.

We werken vaak met derden samen, zoals specialisten of leveranciers, om onze diensten te versterken. Ook kunnen we onderhoud of verbeteringen aan onze systemen doorvoeren als dat nodig is. In zo’n geval kun je geen aanspraak maken op schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.

3. Ons aanbod en het sluiten van de overeenkomst

Wanneer je een aanbod van ons ontvangt, kun je rekenen op een duidelijke omschrijving van wat je van ons mag verwachten. Fouten in een aanbod binden ons niet, maar we streven er altijd naar dit te voorkomen.

Onze samenwerking start op het moment dat jij ons aanbod accepteert. Soms hebben we aanvullende gegevens nodig van jouw kant om te kunnen beginnen. Het is belangrijk dat je deze op tijd aanlevert, zoals inloggegevens of toegang tot systemen. Als dit niet tijdig gebeurt, kunnen wij onze diensten tijdelijk opschorten of, in uiterste gevallen, de samenwerking beëindigen.

4. Duur, opzegging en beëindiging

De duur van onze overeenkomst is in principe voor onbepaalde tijd, tenzij we samen anders afspreken. Je kunt de samenwerking niet opzeggen binnen de eerste 6 maanden van de overeenkomst. Na de eerste 6 maanden geldt de volgende opzegtermijn:

  • 6-12 maanden: 1 maand opzegtermijn.

  • Na 12 maanden: 2 maanden opzegtermijn.

Wij kunnen de overeenkomst opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Als er sprake is van faillissement, wanbetaling of andere ernstige omstandigheden, mogen we de samenwerking direct beëindigen. Eventuele kosten en uren tot dat moment brengen we dan nog wel in rekening.

5. Aansprakelijkheid en overmacht

We doen er alles aan om problemen te voorkomen, maar we kunnen niet overal verantwoordelijk voor zijn. Onze aansprakelijkheid blijft beperkt tot het bedrag van de overeenkomst of, in geval van een langdurige samenwerking, tot betalingen over de afgelopen 6 maanden.

Er zijn ook situaties waarin we helemaal niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden, zoals storingen bij leveranciers, hacking, natuurrampen of andere onvoorziene gebeurtenissen. In zo’n geval, waarbij sprake is van overmacht, stellen we je op de hoogte en zoeken we naar een passende oplossing.

6. Prijzen en betaling

Onze prijzen zijn exclusief btw en andere belastingen. Bij een langdurige samenwerking passen we jaarlijks een inflatiecorrectie toe. Voor onze diensten hanteren we een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum.

Betaal je niet op tijd? Dan sturen we eerst een herinnering. Na 7 dagen brengen we extra kosten in rekening en kunnen we onze vordering uit handen geven. We staan altijd open voor een betalingsregeling als dat nodig is.

7. Klachten en meerwerk

Heb je een klacht over onze diensten? Laat het ons binnen 2 maanden weten (of binnen 48 uur bij zichtbare gebreken). We doen ons best om binnen 4 weken een oplossing te bieden.

Meerwerk kan soms nodig zijn om jouw doelen te bereiken. Hierover overleggen we vooraf. Ook kan het voorkomen dat er meer uren nodig zijn in een specifieke maand; deze uren verrekenen we op een later moment.

8. Intellectueel eigendom

Alles wat wij creëren blijft ons eigendom, tenzij we anders overeenkomen. Jij krijgt een gebruiksrecht om het materiaal te benutten zoals bedoeld. Wij behouden het recht om onze opgedane kennis elders in te zetten, zonder vertrouwelijke informatie te delen.

We vinden het leuk om onze samenwerking te delen als referentie, bijvoorbeeld door jouw naam of logo te gebruiken in onze promotie. Laat het ons weten als je hier bezwaar tegen hebt.

9. Vertrouwelijkheid en niet-werven

Alle informatie die we tijdens onze samenwerking uitwisselen, blijft tussen ons. We verwachten van beide kanten discretie. Mocht er sprake zijn van schending van deze geheimhouding, dan kan er een boete worden opgelegd.

Daarnaast vragen we je om onze medewerkers niet te benaderen of in dienst te nemen gedurende onze samenwerking en tot een jaar daarna, tenzij we hier schriftelijk mee instemmen.

 

10. Schijnzelfstandigheid en overeenkomst van opdracht

  1. Partijen wensen uitsluitend met elkaar te contracteren op basis van een overeenkomst van opdracht in de zin van artikel 7:400 e.v. Burgerlijk Wetboek (BW).

  2. Partijen kiezen ervoor om in voorkomende gevallen de fictieve dienstbetrekking van thuiswerkers of gelijkgestelden, zoals bedoeld in de artikelen 2b en 2c van het Uitvoeringsbesluit Loonbelasting 1965 en de artikelen 1 en 5 van het Besluit aanwijzing gevallen waarin de arbeidsverhouding als dienstbetrekking wordt beschouwd (Besluit van 24 december 1986, Stb. 1986, 655), buiten toepassing te laten en daartoe deze overeenkomst op te stellen en ondertekenen voordat enige uitbetaling plaatsvindt.

  3. Partijen verklaren uitdrukkelijk dat zij hun relatie uit hoofde van deze Overeenkomst niet aanmerken of zullen aanmerken als een arbeidsverhouding of arbeidsovereenkomst. Partijen doen hierbij onherroepelijk en onvoorwaardelijk afstand van het recht zich daarop te beroepen.

 

11. Slotbepalingen

Op al onze afspraken is Nederlands recht van toepassing. Mochten we toch een geschil hebben, dan proberen we dit in eerste instantie samen op te lossen. Komen we er niet uit, dan is de Nederlandse rechter bevoegd.

Wij kunnen deze voorwaarden eenzijdig aanpassen. We laten je dit altijd op tijd weten, en je hebt de mogelijkheid om bezwaar te maken als je hier niet mee akkoord gaat.

Dank je wel dat je voor Groei Bij hebt gekozen! Wij kijken ernaar uit om samen mooie resultaten te behalen en jouw bedrijf te laten groeien. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

bottom of page